brillenglazen-hoofd

Het ene brillenglas is het andere niet

Bij George Lemmens Optiek in Hoensbroek adviseren we u graag over brillenglazen, maar we begrijpen dat het voor u lastig is voor dat iets prijzigere brillenglas te kiezen als dit op het oog weinig verschilt van een goedkopere optie. Wij werken zelf veel met de Varilux brillenglazen van Essilor en we leggen u graag uit waarom!

Maatwerk voor maximaal kijkcomfort

Zodra iets speciaal voor u op maat gemaakt wordt, betaalt u daar meer voor dan een standaard product. Zeker in het geval van brillenglazen is dat het waard! Uw oog is namelijk net zo uniek als uw vingerafdruk, dus u kunt zich wel voorstellen dat uw zicht een stuk minder is als u door een 'normale' bril heen kijkt. Varilux brillenglazen worden daarom helemaal voor u op maat gemaakt zodat uw ogen perfect samenwerken met uw brillenglazen. En met resultaat, want Varilux is al jarenlang het best verkochte brillenglas!

brillenglazen-naast

Multifocale brillenglazen van Varilux

Net zoals een maatpak wordt afgespeld op uw lichaam, wordt bij het glasontwerp van Varilux brillenglazen rekening gehouden met veel persoonlijke eigenschappen. De afstand tussen oog en montuur, de manier waarop uw ogen samenwerken en nog veel meer. Deze gegevens worden vervolgens verwerkt in een uniek glasontwerp en daarna worden de glazen nauwkeurig ingeslepen in het montuur van uw keuze. Door de onzichtbare en geleidelijke overgang van verte- naar leesgedeelte kunt u zonder moeite, in elke situatie en op iedere afstand genieten van een scherp en helder zicht. 

Mag het ietsje meer zijn?

U kijkt de hele dag door, juist uw ogen zijn daarom zeker iets waard. Wilt u alles optimaal zien? Gun uzelf dan het beste zicht met de maatwerkbrillenglazen van Varilux. Bij George Lemmens Optiek in Hoensbroek informeren we u graag!

Naar de winkel


Lees meer over brillenglazen


Top