horen-hoofd-1

Beter Horen bij George Lemmers Optiek

Welkom bij Beter Horen

Goed horen is net zo belangrijk als goed zien. Met  bijna 300 winkels en servicepunten in optiekzaken en medische centra is Beter Horen altijd dichtbij. Ook in de winkel van uw opticien is onze audicien elke week enkele uren aanwezig. U bent welkom voor het afnemen van een hoortest, onderhoud en reparaties aan hoortoestellen en voor vragen en advies over uw gehoor.

Waarom Beter Horen?

Beter Horen wil kwalitatief goede en betaalbare hoorzorg bereikbaar maken voor iedereen. Wij zijn al ruim 100 jaar dé hoorspecialist van Nederland en vinden altijd de hooroplossing die echt bij u past. Om dat te garanderen krijgt u uw hoortoestel altijd gratis op proef. Na aanschaf bieden wij u altijd gratis nazorg. De filosofie van Beter Horen sluit naadloos aan bij die van uw opticien; kwaliteit, professionaliteit en service verlenen staan centraal. Als marktleider lopen we voorop bij het ontwikkelen van nieuwe hooroplossingen. 

Topkwaliteit service

Bij Beter Horen is alleen het beste goed genoeg voor u. Onze gekwalificeerde audiciens geven uitstekend advies en vinden altijd de beste persoonlijke oplossing voor elk denkbaar hoorprobleem. Bovendien geeft Beter Horen de laagste prijsgarantie op het hele assortiment. Na aanschaf van een hoortoestel is de nazorg altijd gratis. Zo krijgt u de beste hoorzorg en betaalt u nooit te veel.

Lees de voorwaarden bij Beter Horen.

Wat is uw hoorleeftijd?

Ongeveer 1 op de 10 Nederlanders heeft een verminderd gehoor, maar het aantal mensen dat er iets aan doet is klein. Twijfelt u wel eens aan uw gehoor? Misschien doet u zichzelf tekort door er mee rond te blijven lopen. Tijdens een bezoek aan uw opticien kunt u zelf een hoorscan doen. U weet dan binnen drie minuten wat uw hoorleeftijd is. Blijkt dat uw gehoor niet meer zo jong is als uzelf? Dan neemt de gediplomeerde audicien van Beter Horen gratis een uitgebreide hoortest af.

Maak meteen een afspraak

Bent u benieuwd naar uw hoorleeftijd? Wilt u weten wat Beter Horen voor u kan doen?

Maak een afspraak


Lees meer over hoorproducten


Top