Brillencollecties

Een bril is een belangrijk onderdeel van je uiterlijk. Wij adviseren bij het maken van je keuze. Onder het genot van een kopje koffie of thee ga je op een ontspannen manier je eigen bril samenstellen. 

Bij George Lemmens Optiek in Hoensbroek vindt je brillen in alle soorten en maten. Er is dus voor ieder wat wils. Brillen van bekende merken, maar u vindt ook minder bekende. Kom langs in de winkel in Hoensbroek om te zien hoe een echte bril staat. Je zult perplex zijn van de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Kinderbrillen

Heeft jouw kind een bril nodig?                                   
HEBBEN WIJ!                                                               

Moet het een stevige zijn?                                             
HEBBEN WIJ!                                                              

Liefst met felle kleuren?                                         
HEBBEN WIJ!                                                      

  Ook nog betaalbaar?                                   
HEBBEN WIJ!                                               

Wij doen we er alles aan om je zoon of dochter met een glimlach uit te zwaaien met een passende bril.

Contact

Vergoeding Brillen

Heeft u een aanvullende verzekering? Dan kunt u veelal een deel van de kosten voor brillen declareren bij uw zorgverzekeraar. De vergoeding van uw zorgverzekeraar is per verzekeringsmaatschappij verschillend. Bovendien kan het een heel gedoe zijn om uw geld ook daadwerkelijk terug te krijgen. Dat kan makkelijker!

Een groot deel van de zorgverzekeraars is aangesloten bij het Centraal Optiek Declaratie Systeem (icodis+) . Met de aangesloten zorgverzekeringsmaatschappijen kunnen wij de afhandeling van uw vergoeding direct regelen zonder tussenkomst van u. De vergoeding wordt onmiddellijk in mindering gebracht op uw factuur en u hoeft zelf niets meer te doen. Wij nemen u deze zorg graag uit handen!


Contact