Voor het eerst een leesbril nodig?

Vanaf je 40ste worden je armen korter en de letters kleiner. Extra lampje bijzetten? Helpt even! Brilletje scoren bij kruidvat? Helpt even! Het beste is even bij ons binnenlopen voor een oogmeting. Dan weten we precies wat aan de hand is en kunnen wij een oplossing op maat maken.

Geen zorgen. Wij helpen en adviseren.  

Maak een afspraak

Multifocale brillenglazen: iets voor u?

Geen zin om met twee verschillende brillen rond te sjouwen?    Geen zin om 20 keer per dag de leesbril op en af te zetten? 

Dan is een multifocale bril de ideale oplossig.U zult verbaasd zijn van het comfort. Voor contactlensdragers hebben wij ook goed nieuws. Er bestaan multifocale lenzen. Deze zijn ook bij George Lemmens te verkrijgen.

 

Contact

Welke brillenglazen kiest u?

Welke bril kiest u

Coatings, wat zijn dat?

Een coating is een microscopisch dunne laag op het brillenglas.Er zijn verschillende coatings; de ontspiegeling, de harding en de filter.

De ontspiegeling zorgt voor meer helderheid en contrast. De harding beschermt de zachte kunststof tegen te snelle beschadiging. Filters laten schadelijk licht niet door en beschermen zo de ooglens en het netvlies.

U kiest, wij adviseren .

Afspraak maken

De kantoorbril

Ook wel de computerbril genoemd. Een comfortbril voor wie veel aan het scherm zit. Een computerbril is maatwerk en wordt door ons aan de werkplek aangepast. 

Vaak schrijft de ARBO een computerbril voor. Deze wordt dan (gedeeltelijk) door de werkgever vergoedt. 

Contact